top of page

Concept

Mijn naam is Hilde De Lentacker. Ik ben geboren en getogen in Sint-Niklaas. Vanuit mijn opleiding als romaniste wil ik met mijn taalbureau een antwoord ‘op maat’ bieden voor iedere taalvraag. Dit kan gaan van privéles Frans, Spaans of Nederlands over vertaalwerk tot het maken van specifiek oefenmateriaal.

Met 30 jaar onderwijservaring achter de kiezen is het voor mij een plezier om jouw taalvraag te gaan analyseren en er een zo efficiënt mogelijk antwoord op te bieden, to the point én persoonlijk.

In 1986 behaalde ik het diploma licentiate Romaanse filologie. Later volgde ik nog de opleiding literair en zakelijk vertalen (KUL) en recentelijk ook het postgraduaat in de leerzorg (UA).

Tot december 2016 was ik leerkracht Frans aan de Onze-Lieve-Vrouw Presentatie Sint-Niklaas.

Sinds 1 januari 2017 heb ik mijn eigen taalbureau. Hieronder enkele referenties van studenten die het afgelopen jaar naar mijn praktijk kwamen.

 

“Onze zoon startte met een negatieve houding ten opzichte van het Frans aan de ondersteuningslessen. Door de juiste aanpak en de studietips die hij kreeg, zette hij zeker stappen in de juiste richting. Hij slaagde erin om een voldoende te halen op zijn examen.

Iedereen was dus zeer tevreden!”              Mama Nele

 

“Ik wou u toch even laten weten dat de bijlessen mij in positieve zin geholpen hebben. Ik heb de norm van 80% gehaald. De bijlessen waren voor mij zeker en vast geslaagd, hartelijk dank voor de tijd die je hier hebt ingestoken.”      Studente Odisee

 

 “Leuk om te vernemen dat Sara goede vorderingen maakt!

En bedankt ook voor het opmaken van de op maat gemaakte lesblaadjes.

Deze worden zeker geapprecieerd!

Sara is heel blij dat ze nu ook stilaan een mondje Frans begint te kunnen zoals haar klasgenoten in België. ;-)”           Mama Lieve (Noorwegen)

On ne voit bien qu'avec le coeur. L'essentiel est invisible pour les yeux.

bottom of page